Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje samo obvezne kolačiće (cookies). Više informacija. Zatvori obavjest

Pravila privatnosti

Datum stupanja na snagu 25.05.2018.

Voditelj obrade osobnih podataka

Društvo MPG LIVE d.o.o., Nova Ves 17, 10000 Zagreb, OIB: 67208891112, Telefon: +3851 6064 600, e-mail: info@mpg.hr poštuje vašu privatnost i obvezuju se zaštititi je tijekom i nakon vašeg posjeta ovoj web stranici (dalje u tekstu „Stranica“) kao i na našim festivalima i eventima. U tom smislu, MPG LIVE d.o.o. djeluje kao voditelj obrade (“Voditelj obrade“). Ova pravila privatnosti (“Pravila privatnosti“) daju uvid u naše postupke u vezi s prikupljanjem i obradom osobnih podataka.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa Stranicom ili Pravilima privatnosti, možete nas kontaktirati putem kontakata navedenih na web stranici: e-mail dpo@mpg.hr , telefon: 01/6064 600.

Vrste osobnih podataka koji će biti obrađivani

MPG LIVE d.o.o. prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (npr. informacije pomoću kojih vas mogu izravno ili neizravno prepoznati, posebice pomoću identifikatora kao što su ime, prezime, adresa e-pošte, spol, datum rođenja, broj telefona, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, grad, država), broj kreditne kartice, Vaše korisničko ime i lozinka, IP adresa (“Osobni podaci“) u slučajevima kada:

MPG Live d.o.o. neće prikupljati Osobne podatke ako nam ih ne dajete dobrovoljno, osim za određene Osobne podatke prikupljene putem informacijskih sustava i programa koji se koriste za rad Stranice, čiji je prijenos inherentan korištenju internetskih komunikacijskih protokola (npr. IP adrese kod prijave u kontakt obrazac i obrazac za registraciju) i neće zahtijevati više informacija nego što je potrebno za sudjelovanje u određenim aktivnostima. Ako nam ne želite dati Osobne podatke (osim Osobnih podataka koji se odnose na upotrebu internetskih komunikacijskih protokola koji se obično prikupljaju prilikom posjete web stranici), i dalje možete pristupiti našoj Stranici, ali nećete moći kupiti ulaznicu ili smještaj za događanja koja organiziramo, sudjelovati na festivalu ili kontaktirati nas. Ujedno kad sudjelujete kao predstavnik medija, osobne podatke obrađujemo na Vaš zahtjev, a radi izdavanja akreditacije i u drugu svrhu neće biti obrađivani, osim ukoliko ne postoji pravna obveza voditelja obrade. Pravna osnova obrade podataka kad sudjelujete kao izvođač, sponzor ili partner je izvršavanje ugovorne obveze.

Na ulazima u područje festivala koje će biti snimano i fotografirano jasno su objavljena pravila privatnosti te je jasno naznačeno da možete biti snimani i fotografirani, te je isto naš legitiman interes budući organiziramo festival. Ukoliko ne želite biti snimani/fotografirani nemojte ulaziti u prostor snimanja/fotografiranja.

Kada dajete Vaše Osobne podatke ograničit ćemo korištenje Osobnih podataka za svrhu za koju su prikupljeni u skladu s uvjetima ovih Pravila privatnosti.

Napominjemo da ćemo obraditi i Vaše podatke u postupku istraživanja sumnji na prijevaru, uznemiravanje, fizičke prijetnje ili druga kršenja pravila Stranice ili bilo kakvo sumnjivo ponašanje koje smatramo nepristojnim.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Naše online usluge obično koriste kolačiće sesije (PHPSESSID - potreban kolačić) koji se automatski brišu nakon zatvaranja preglednika. Povremeno, naše online usluge također koriste stalne kolačiće (PH_HPXY_CHECK - potreban kolačić) koje ostaju na uređaju dok ne isteknu ili se ručno brišu. Ovi kolačići omogućuju nam da prepoznamo vaš preglednik tijekom sljedećeg posjeta.

Društvene mreže

Prikupljamo Osobne podatke na društvenim mrežama ( Facebook, Instagram i dr.) ali Vas ne kontaktiramo osim u slučaju odgovaranja na upit ili komentar.

Primatelji

Vaši Osobni podaci mogu biti otkriveni u sljedećim slučajevima:

Prijenos Osobnih podataka u treće zemlje

MPG Live d.o.o. prenosi Osobne podatke izvan EEG-a i Švicarske, posebno u SAD-e, ali u uvijek na osnovu zaštitnih mjera prijenosa podataka sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679, posebno na osnovu Privacy Shield-a, čime se jamči adekvatna zaštita osobnih podataka.

Zadržavanje

MPG Live d.o.o. će obrađivati vaše Osobne podatke samo za vrijeme potrebno za postizanje prethodno navedenih svrha. Vaši Osobni podaci bit će obrađivani sve dok ne iskoristite svoje pravo na prigovor ili dok ne povučete privolu za obradu, osim kad je neka druga pravna osnova za obradu.

Vaša prava

MPG Live d.o.o. vas obavještava da, u skladu i u opsegu koji dopušta mjerodavno pravo, imate pravo zatražiti od MPG d.o.o. pristup i ispravljanje ili brisanje Osobnih podataka ili ograničenja obrade u vezi s vašim Osobnim podacima ili prigovoriti relevantnoj aktivnosti obrade, te podnijeti priigovor nadležnom nadzornom tijelu (u Republici Hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka). Kad je pravna osnova za obradu privola, uvijek imate pravo opozvati privolu. Nakon opoziva privole obustaviti ćemo obradu Vaših osobnih podataka za koju ste opozvali privolu. Opoziv privole nema utjecaja na zakonitost obrade prije povlačenja privole.

Sigurnosne prakse

Sigurnost Vaših Osobnih podataka iznimno nam je važna, stoga smo postavili odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili podatke koje prikupljamo. Međutim, zbog inherentne otvorene prirode interneta, ne možemo jamčiti da će komunikacija između Vas i nas ili informacija pohranjenih na Stranici ili na našim poslužiteljima biti potpuno sigurna od neovlaštenog pristupa trećih strana. U najvećoj mjeri dopuštenoj mjerodavnim pravom, odričemo se svake odgovornosti i odgovornosti za bilo kakvu štetu koju ste mogli pretrpjeti zbog bilo kakvog gubitka, neovlaštenog pristupa, zloupotrebe ili izmjene bilo kakvih informacija koje pošaljete na Stranicu.

Promjene i ažuriranja naših Pravila privatnosti

MPG Live d.o.o. pridržava pravo izmjene ili ažuriranja ovih Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Molimo vas da s vremena na vrijeme provjerite sve izmjene ili ažuriranja naših Pravila privatnosti, koja će biti objavljena ovdje i pokazivat će ažurirani datum stupanja na snagu na prvoj stranici Pravila privatnosti ako bilo koje izmjene ili ažuriranja budu izvršena.